Tiantai Rongyue Auto αξεσουάρ CO., LTD

tiantai Rongyue Auto Αξεσουάρ Co, Ltd

establed το 1995, Tiantai Rongyue Auto Accessories Co, Ltd. ασχολείται με το προϊόν, το σχεδιασμό, την πώληση και την εξυπηρέτηση της σκιάς του ήλιου αυτοκινήτου και τις αποχρώσεις του χιονιού και ειδικεύεται στην κατασκευή αποχρώσεων του ήλιου με ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών επιπέδων.

rongyue βρίσκεται στην πόλη Tiantai, επαρχία Zhejiang, η οποία είναι διάσημη Καθώς η βάση των αυτόματων αξεσουάρ. Είμαστε κοντά στο λιμάνι Ningbo και Shanghai.Όλα τα προϊόντα μας εξάγονται στις διεθνείς αγορές. Έχουμε πάνω από μια δεκαετία εμπειρία στην πώληση αγαθών σε πελάτες στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Νοτιοανατολική Ασία Μέση Ανατολή και Αφρική.

due στις ανταγωνιστικές μας τιμές και αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας, απολαμβάνουμε επί του παρόντος μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις με τους πελάτες μας παγκοσμίως. Η επικλιτσισμένη κατασκευή είναι μία από τις σπεσιαλιτέ μας και είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να δημιουργήσουμε δείγματα ή προϊόντα σύμφωνα με στις μοναδικές σας απαιτήσεις.-

nif σας ενδιαφέρει κάποιο από τα προϊόντα μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας στείλετε τις λεπτομερείς ερωτήσεις σας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας σύντομα.

welcome στο rongyue!


Προηγούμενος: Tiantai Rongyue Auto αξεσου...

Επόμενο: No